Weblap + Marketing

225.000 Ft
/ hónap
  • Minden, ami a Haladó csomagban
  • Online marketing kampányok
  • Online bankkártyás fizetés
  • 6 SEO cikk megírása évente
  • Foglalási rendszer

EDIR kezelés csomag

Kiknek ajánljuk?

Olyan iskoláknak, akik...

Komplex tartalom feltöltés, ideértve az intézményre vonatkozó statisztikai, gazdálkodási adatokat, híreket.

Elég jól ismerjük már az EDIR rendszerét, tudjuk hogy nem mindent egyszerű kezelni benne. Ezért találtuk ki, hogy segítünk az iskoláknak megbirkózni ezzel a feladattal!

A munka kultúránknak köszönhetően pár napon belül elvégezzük a szükséges feladatokat. Viszont az igazán fontos dolgokat akár pár órán belül is tudjuk rendezni.

Vincét és csapatát örömmel ajánlom. A megoldások emberei, nyitottak a megrendelői ötletekre, a weblapkarbantartást gyorsan és profin teljesítik.

Gerley Katalin

Fővárosi Szakképzési és Felnőttképzési Vizsgaközpont - vizsgaközpont vezető

IOW-30-day

Weblap + Kör email csomag

IOW-30-day

Kiknek ajánljuk?

Olyan iskoláknak, akik...

A mai világban már minden intézménynek szüksége van egy weblapra, ahol megjelenik és tájékoztatja a tanárokat, diákokat szülőket vagy a partnereket.

A fiatalok folyamatosan az interneten lógnak. A közösségi média használata növeli az iskola reputációját. Emellett az idősebb tanárok is egyre szívesebben használják a Facebook-ot tájékoztatásra.

A kör email küldés meglepő, de 2022-ben is az egyik leghatékonyabb módja a direkt marketingnek. Ezzel a csomagunkkal közvetlenül el tudja érni a korábbi ügyfeleit, ráadásul havi 2 alkalommal megírjuk és kiküldjük, hogy csak a témát kelljen kitalálnia.

Vincével és csapatával számos közös projektünk valósult meg. Megnyugtató olyanokkal dolgozni, akiknél az információ, az adat és az ötlet is biztonságban van. Kiemelten szolgáltatóbarát működési modelljük; proaktív, segítőkész hozzáállásuk; profizmusuk minden pénzt megér. De szerencsére annyira azért nem drágák!

Csík Gergely

Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum - kommunikációs igazgató

Weblap + Marketing csomag

Kiknek ajánljuk?

Olyan iskoláknak, akik...

A XXI. században leghatékonyabban és leggyorsabban a weben lehet elérni a potenciális diákokat és leendő tanárokat. Erre ad lehetőséget a Google és a Facebook is, ahol tökéletesen be lehet vonzani őket.

Ha biztosra akarunk menni a kurzus iránti elköteleződésben, akkor foglaltassuk le időben az idősávot az ügyféllel. A folyamatok átláthatóságát segíti a foglalási rendszer.

Amennyiben be szeretnénk kérni az előleget vagy a teljes összeget a kurzusra, akkor az online bankkártyás fizetés gyorsabb és kényelmesebb megoldást nyújt, mint a személyes vagy direkt banki utalásos verzió. Ezt a Barion segítségével tudjuk megoldani az iskolának, ahogy tettük a KEOK-nál is.

Vince és csapata 2021 eleje óta dolgozik együtt a KEOK weblap és marketing fejlesztésén. Azóta sikeresen végigvittünk a nyári tábor kampányunkat gyerekeknek és lett egy modern, funkcionális weboldalunk. Nem kérdés, hogy idén folytatjuk-e a munkát velük!

Mészáros Tibor

Business Solution Informatikai Szolgáltató Zrt. - ügyvezető-vezérigazgató

IOW-30-day

Összehasonlítás

EDIR kezelés Weblap + Karbantartás Weblap + Növekedés
Karbantartás
Tartalomfeltöltés weblapra
EDIR kezelés
Weblapkészítés
Keresőoptimalizálás
Közösségi média létrehozás
Online marketing kampányok
Online foglalási rendszer
Online bankkártyás fizetés

Partnerek