Csomagok

Weblapos segítség kell? - Segítünk fejleszteni folyamatosan!

Webshop kezelés

144.000 Ft
/hónap
  • Minden, ami a Haladó csomagban
  • Webshop automatizációs megoldások (CRM integrációk)
  • Online bankkártyás fizetés
  • Foglalási rendszer
  • Egyéni tervezés és fejlesztés
  • 24 órán belüli munkavégzés

EDIR kezelés csomag

Kiknek ajánljuk?

Olyan iskoláknak, akik...

Komplex tartalom feltöltés, ideértve az intézményre vonatkozó statisztikai, gazdálkodási adatokat, híreket.

Elég jól ismerjük már az EDIR rendszerét, tudjuk hogy nem mindent egyszerű kezelni benne. Ezért találtuk ki, hogy segítünk az iskoláknak megbirkózni ezzel a feladattal!

A munka kultúránknak köszönhetően 4 – 5 napon belül elvégezzük a szükséges feladatokat.

Vincét és csapatát örömmel ajánlom. A megoldások emberei, nyitottak a megrendelői ötletekre, a weblapkarbantartást gyorsan és profin teljesítik.

Gerley Katalin

Fővárosi Szakképzési és Felnőttképzési Vizsgaközpont - vizsgaközpont vezető

IOW-30-day

Weblap kezelés csomag

IOW-30-day

Kiknek ajánljuk?

Olyan iskoláknak, akik...

A mai világban már minden intézménynek szüksége van egy weblapra, ahol megjelenik és tájékoztatja a tanárokat, diákokat szülőket vagy a partnereket.

Évről évre egyre több hasznos weblap applikáció jön ki, amik jelentősen tehermentesítik az alkalmazottakat a  vállalkozásokban és szervezetekben. Ezeknek a beépítésében és működtetésében segítünk. 

A keresőoptimalizálás vagy másnéven SEO abban támogatja a weboldalt, hogy a Google és egyéb keresőmotorok keresési találatok között elsőként vagy legalább első oldalon szerepeljen. Ezt is beállítjuk, folyamatosan figyeljük, beállítjuk és havi jelentést küldünk róla.

Vincével és csapatával számos közös projektünk valósult meg. Megnyugtató olyanokkal dolgozni, akiknél az információ, az adat és az ötlet is biztonságban van. Kiemelten szolgáltatóbarát működési modelljük; proaktív, segítőkész hozzáállásuk; profizmusuk minden pénzt megér. De szerencsére annyira azért nem drágák!

Csík Gergely

Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum - kommunikációs igazgató

Weblapshop kezelés csomag

Kiknek ajánljuk?

Olyan iskoláknak, akik...

A XXI. században nagyon fontos a gyors beavatkozás. Ebben a csomagban garantáljuk, hogy minden szükséges munkát 24 órán belül elvégzünk a kérés beérkezte után.

Ha biztosra akarunk menni a kurzus iránti elköteleződésben, akkor foglaltassuk le időben az idősávot az ügyféllel. A folyamatok átláthatóságát segíti a foglalási rendszer.

Amennyiben be szeretnénk kérni az előleget vagy a teljes összeget a kurzusra, akkor az online bankkártyás fizetés gyorsabb és kényelmesebb megoldást nyújt, mint a személyes vagy direkt banki utalásos verzió. Ezt a Barion segítségével tudjuk megoldani az iskolának, ahogy tettük a KEOK-nál is.

Vince és csapata 2021 eleje óta dolgozik együtt a KEOK weblap és marketing fejlesztésén. Azóta sikeresen végigvittünk a nyári tábor kampányunkat gyerekeknek és lett egy modern, funkcionális weboldalunk. Nem kérdés, hogy idén folytatjuk-e a munkát velük!

Mészáros Tibor

Business Solution Informatikai Szolgáltató Zrt. - ügyvezető-vezérigazgató

IOW-30-day

Összehasonlítás

EDIR kezelés Weblap kezelés Webshop kezelés
Karbantartás
Tartalomfeltöltés weblapra
EDIR kezelés
Weblapkezelés
Keresőoptimalizálás
Folyamatos fejlesztés
Webshop automatizációk
Online foglalási rendszer
Online bankkártyás fizetés
24 órán belüli munkavégzés

Partnerek